Velkommen til Værbitt garn!

 

Værbitt er et mikrofargeri og en garnbutikk som satser helhjerta på kortreist garn av lokal fiber, spunnet ved de lokale spinneriene våre.

For å ivareta smittevernreglene tar vi imot inntil to kunder om gangen i butikken. Håndsprit er tilgjengelig i døra, og vi ber om at alle passer på enmetersregelen - og motstår fristelsen til å kose med garnet ;-)

Vi lukker butikken på Grünerløkka. Siste åpningsdag er 17. oktober. Vi leter etter et nytt og bedre lokale, og gleder oss til å ønske alle velkommen til nytt Værbitt i det nye året!

Åpningstider siste uke på Grünerløkka:

Onsdag 14. oktober ........13:00-17:00

Torsdag 15. oktober ........13:00-17:00

Lørdag 17. oktober ..........12:00-16:00

Nettbutikken er alltid åpen! Laila farger så det synger hver dag. Fast frakt 60,-.

Tusen takk for at du støtter en liten håndlaget bedrift <3

Les om Værbitt og Oslo strikkefestival på Visit Oslos nettsider, og ikke minst, sjekk det interaktive kartet nederst i artikkelen, som viser en oversikt over mange av byens garnbutikker.

varbitt-sofa.jpg
Ti ville hester på Canard silk mohair

Ti ville hester på Canard silk mohair

kr 160,00Pris
Vis mer

Farg garn

med 

syrefarger!

Foto: VisitOSLO/Didrick Stenersen

Værbitt garn på Grünerløkka

I Seilduksgata 26, like ved Birkelunden finner du en nisjebutikk innen norsk ull. Ull uten tull, med andre ord. Garnet er kortreist, lokalt produsert ved norske spinnerier, og det er spunnet av ull fra sauene som beiter i utmark og på jorder, ved havet og til fjells i vårt karrige land. Sauen er fenomenal til å holde kulturlandskapet i orden. Og ulla, den er sterk, blank og myk. Selv den med sart og myk hud trenger ikke frykte; vi har deilig garn av norsk lamull, der kun den aller fineste ulla har blitt plukket ut. Og vi har garn av norsk merino, så ingen grunn til å ikke gå for norsk, værbitt garn.

Tvert imot! Velger du å strikke av norsk ullgarn, har du gjort et bærekraftig valg.

I hyllene finner du garn fra Hillesvåg og Rauma, og Værbitt sitt eget håndfarga garn fra Hillesvåg, Rauma, Leine merino, Telespinn og Selbu.

I tillegg finner du fine saker som HiyaHiya strikkepinner, håndsydde strikkevesker fra Maur, vintage glassknapper, fine, håndlagde maskemarkører, et utvalg strikkebøker og -magasiner... Og mer!

@varbitt på Instagram