VÆRBITT GARN

Fargekurs med syrefarger

Endelig tilbyr vi nå et etterspurt Værbitt garnfargekurs!

 

Dette kurset passer for deg som vil lære å farge garn i teknikker som gir fargevarierende, gradiente og spettete garn. Vi går igjennom utstyr og forberedelser til farging, demonstrasjon av fargeteknikker og utprøving av de ulike teknikkene. Kurset koster 850 kr (tre timer, 18-21) og inkluderer alt materiale, instruksjonshefte, kaffe, saft og noe å bite i. Du drar fra kurset med to 100-grams hesper med lekkert, egetfarget garn!

 

Har du anledning til å tilbringe en hel søndag hos oss på Værbitt, holder vi også heldagskurs. Dette kurset omfatter i tillegg til det vi gjennomgår på tretimers-kurset også deling og knytting av hesper, fargelære og utprøving av farger og fargeblandinger, og god tid til individuell oppfølging under fargingen. Kurset koster 1400 (seks timer, 11-17) og inkluderer alt materiale, instruksjonshefte, kaffe, saft og noe å bite i. Du drar fra kurset med fire 50-grams hesper med lekkert, egetfarget garn!

Neste kurs

Annonseres!

Kursene holdes i Værbitts lokale på Grünerløkka, Seilduksgata 26, 0553 Oslo.

Kurset kjøpes via nettbutikken.

Fargekurs for liten + stor

Værbitt garnfargekurs for liten + stor! Ta med en liten venn mellom 4 og 10 år og farg garn med matfarger hos Værbitt garn Tøyen. Vi går igjenom forberedelser til farging, som hesping og knyting av garn, fargeplanlegging og sikkerhetsrutiner. Fire ulike fargeteknikker gjennomgås. Kurset koster 500 kr for en voksen og et barn og inkluderer alt materiale, instruksjonshefte, kaffe, saft og noe å bite i. Garnet dere farger blir så klart med dere hjem!

Neste kurs

Annonseres!

Kursene holdes i Værbitts lokale på Grünerløkka, Seilduksgata 26, 0553 Oslo.

Kurset kjøpes via nettbutikken.

Kurs i strikketeknikker

Innføring i SMARTPATENT
3 timer

Smartpatent, eller Smart brioche, som det kalles på engelsk, er en teknikk som gir deilige, tykke og lette plagg - det er morsomt å strikke, og resultatet ser fantastisk komplisert og stilig ut. Men det er egentlig superenkelt, bare man kommer i gang! Sammenlignet med tradisjonell tofarget patentstrikk er smartpatent nettopp det - smartere. Vi strikker med begge fargene samtidig, noe som går raskere og åpner opp for muligheter som ikke finnes i den tradisjonelle patentstrikken, som flerfarget mønster. Maks antall deltakere er ti personer, og minimum fem. Det er nødvendig å kunne grunnleggende strikketeknikk, som opplegg og avfelling, rette og vrange masker. Pris per person: 500,-

Neste tretimerskurs

Annonseres!

Kursene holdes i Værbitts lokale på Grünerløkka, Seilduksgata 26, 0553 Oslo.

Påmelding via nettbutikk.

Vi legger opp til pannebånd. Ta med rundpinne på 60 cm eller mer i str. 3,5 eller 4 mm. og garn med ca. 300m/100g i to kontrasterende farger. Det trengs ca. 20 gram av hver farge.

Kursavgiften inkluderer kurshefte, kaffe/te og snacks.

Festivaler

Oslo strikkefestival
6. - 8. september 2019

Oslos vakreste eventyr er på trappene! Værbitt stiller med deilig, kortreist og håndfarga garn på markedet, og med kurs i Smartpatent.

Tromsø Strikkefestival
11. - 13. oktober 2019
Værbitt deltar med workshop, og har med deilig, kortreist og håndfarga garn i kofferten.
 
Stavanger Strikkefestival
18. - 20. oktober

Strikk og drikk for sjette gang! Værbitt stiller med deilig, kortreist og håndfarga garn på markedet, og med kurs i Smartpatent.

Please reload